Denne siden er hjemmesiden til Båstad og Omegn Vel (Org.nr. 999414842). Vi har også egen gruppe på Facebook.

 

Langt frem for omregulering av Øvre Båstad

Langt frem for omregulering av Øvre Båstad

Det ble i 2014 lansert en skisse for omfattende boligbygging på Øvre Båstad går. Eventuell detaljregulering av eiendommen vil neppe starte før etter 2022. Dette fremgår av et svar fra Plan- og bygningsavdelingen i Asker kommune på en henvendelse fra en av naboene til Øvre Båstad.

Les mer
Leangveien langs Teigen fortsatt privat

Leangveien langs Teigen fortsatt privat

Saken om velveier/private veier ble ferdig politisk behandlet i Asker kommune i 2017. Det innebærer at 34 velveier ble rangert for kommunal overtagelse i løpet av fire år, dersom det bevilges tilstrekkelig med midler til dette. Gjennomføring av vedtaket blir avsluttet i løpet av 2020. Båstad og Omegn Vel fikk én av sine velveier på prioriteringslisten, den private del av Leangveien, mellom Øvre Båstadvei og Gamle Leangveien. Hovedeier av veien har avslått kommunal oppgradering og overtagelse, slik at veien vil forbli privat.

Les mer
Ny merket rundtur Båstad rundt

Ny merket rundtur Båstad rundt

Asker Turlag i samarbeide med Asker kommune har nå merket og skiltet en ny rundtur i vårt område. Den inngår i Turskiltprosjektet som er omtalt på dette nettstedet tidligere. Turen er på 2,8 km og passer for alle som kan ta seg frem uten hjul.

Les mer
Vi får buss fra Båstad til sentrum

Vi får buss fra Båstad til sentrum

Nå kommer bussen til Øvre Båstad. Mandag 15. august svinger servicelinje 726 opp Haldensvingen på sin rute fra Asker stasjon via Høn og Undelstad tilbake til sentrum. Den vil passere krysset Daletoppen-Leangveien ca. 09:55 og 12:25.

Les mer
Kommunal utbedring av Leangveien

Kommunal utbedring av Leangveien

Heldigvis har vi ikke bare negative nyheter om veiene i vårt velområde. I vår har Asker kommune utbedret øvre del av Leangveien i bakken ned mot Teigen. Det er lagt ned dreneringskummer, veien er bygget litt opp for å lede vannet ut i grøftene, og en del av veien har fått nytt dekke.

Les mer